marți, 22 septembrie 2015

De ce am ales sa imi port copilul

Inainte sa il nasc pe Mihai am pornit in goana dupa carucior. Alesesem unul vazut la cineva. Probabil culoarea ma obsedase si il cumparasem. S-a dovedit a fi destul de mic asa ca pornisem sa caut the best of the best in materie de carucior. Deja dupa o luna de cautare devenisem experta: sa aiba roti mari pe spate, mici pe fata, cu suspensie, cu ventil, sa aiba landou mare si incapator, ce fel de materiale voiam.....Nu mi-am pus insa niciodata problema achizitionarii unui sistem de purtare. La urma urmei, aveam caruciorul mult dorit! Ei bine, ce faci insa cand piciul din dotare de 7 luni incepe sa faca pasi si nu mai doreste nici in ruptul capului la carucior. Acum insa, dupa 9 luni de viata ale lui Mihai, am descoperit sistemul perfect. Am tot facut cercetari pentru boba, sling cu inele, wrap tesut, wrap elastic, SSC, etc, insa singurul care mi s-a potrivit a fost SSC-ul.
NOTA: va rog, daca aveti de gand sa cumparati un sistem de purtare, faceti un mic efort si mergeti sa probati!

Primul sistem cumparat a fost mei tai-ul Casa Zamfirei . Este un sistem de purtare traditional asiatic. M-am oprit la acest sistem pentru ca bebe sta perfect acolo si eu ma simt minunat. L-am probat inainte de a-l cumpara si m-am simtit bine. Ei, dar ce faci cand bebe vrea sa mearga, apoi vrea in brate, apoi iar jos, iar in brate! Imi era destul de dificil de legat mereu bretelele mei tai-ului. Asa ca, am trecut la SSC. Bun! Sistem perfect, bebe fericit cand jos cand in brate, reglaje bune si mai ales materiale bune!

De ce am ales Casa Zamfirei!

Am probat in prealabil ssc Boba 4g, Manduca, o frumusete de Isara si o Luna adorabila. Insa Casa Zamfirei parca a fost croit pentru corpul meu. Se muleaza perfect, reglaje usoare si rapide, siguranta si cel mai important lucu, un bebe fericit! Ce imi puteam dori mai mult. Mai ales daca sprijin si mamele care lucreaza de acasa si RO home-made!

Si da, copilul nu se invata in brate cu sistemele astea (oricum, ei din burtica stiu ca acolo e cel mai bine), copilul nu e razgaiat, nici alintat si nici nu va ramane cracanat, asa cum mi s-a spus de o mamica al carei copil atarna intr-un Chicco amarat! Dragi mamici, inainte de a cumpara un sistem de purtare, interesati-va! Avem liber la informatie pe net.

Avantajele purtarii unui copil

Oh, ar fi mult de scris insa o sa vi le enumar pe cele mai importante din punctul meu de vedere si anume:
- copil fericit la pieptul mamei
- supt la cerere in siguranta si in intimitate
-adio, dureri de mijloc la carat un bebelus de 10 kg.
- bebe doarme, si eu imi fac treburile lejer in casa
- adio, dureri de umeri
- plimbare cu greutate la purtator distribuita corect= slabit garantat.

Intotdeauna mi-am dorit un copil fericit! Acum, Mihai doarme in SSC si eu ma plimb prin magazine ( aveam unele probleme in a intra cu un carut PegPerego printre rafturile prost aranjate).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu